martes, 3 de diciembre de 2013





La primera vegada que vaig sentir a parlar de Mr.Wonderful vaig pensar: Quí és aquest? però més enllà dels meus limitats coneixements sobre la xarxa, la veritat és que m'ha sorprés molt la tasca que duen a terme, creants productes quotidians amb missatges positius.

Buscant informació sobre aquest fenòmen que és Mr.Wonderful he trobat una entrevista realitzada als creadors i realitzadors d'aquesta tasca tant divertida i optimista.

Haven't llegit l'entrevista, una pregunta que m'ha cridat molt l'atenció és la del sorgiment d'aquesta idea. En Javi, un dels creadors, explica que va sorgir de manera natural i espontánea. Explica que la seva dona i també creadora, Angi, estava molt ficada en el tema de les invitacions nupcials per intenet i se li va ocorre la idea de crear una pàgina web sobre el tema. I a partir d'aquí tot va anar fluint.

Sobre la pregunta de l'orígen de la seva inspiració a l'hora de treballar no tenen dubte: es tiren moltes hores llegint blogs i admirant el treball d'atres artistes però remarca la importància de crear un estil propi.

Però la pregunta que més m'ha interessat per saber la resposta amb diferència és la següent:

Sois muy activos y seguidos en las redes sociales, ¿hasta qué punto os han ayudado a daros a conocer¿
Muchísimo, las redes sociales a día de hoy son claves, es muy importante estar en un buen lugar y un buen momento y trabajar para mantenerse y seguir día a día. A Angi este mundo le apasiona y le dedica muchas horas: a las redes sociales, al blog, y ne general, al mundo on-line.

La veritat és que veient les fotografíes de les seves creacions queda destacat el bon rotllo del que fan ús per donar el seu toc d'optimisme i naturalitat. El fet que el matrimoni sigui jove, amb energía i ganes de tirar endavant el negoci resulta compresible l'èxit que han aconseguit en tant poc temps. I junt amb la seva idea e "tractar els clients com a persones fins al punt de considerar-les família" és la clau del seu èxit.



<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/"><img alt="Licencia de Creative Commons" style="border-width:0" src="http://i.creativecommons.org/l/by-sa/4.0/88x31.png" /></a><br />Este obra está bajo una <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/">licencia de Creative Commons Reconocimiento-CompartirIgual 4.0 Internacional</a>.

No hay comentarios:

Publicar un comentario